Obecně o kojících a mateřských podprsenkách

24.02.2014 15:12

Mateřské a kojící podprsenky - na tomto webu jsme pro Vás připravili opravdu bohatou nabídku všech možných kojících podprsenek - ať už různé střihy, barvy, materiály. Každá těhotná žena může vybírat podprsenky na kojení značek Naturana, Rosme, Timo, Alles, Carriwell. Co je důležité při výběru kojících podpsenek? Čtete dále..

Kojící  podprsenky - hlavním znakem jsou odepínací hladké košíčky, které vám umožní kojení bez nutnosti sundávat nebo rozepínat celou podprsenku. Těhotenská nebo kojící podprsenka by měla být ušita z bavlny (většinou jsou ze 100% bavlny), měla by být dostatečně vyztužená, se širokými ramínky a zapínáním vzadu. Měla by Vám dobře sedět a být pohodlná. Kojící podprsenky jsou vyráběny bez kostic, aby netlačily. Protože se velikost Vašich prsou během těhotenství neustále mění, podprsenky jsou pružné a schopné se zvětšovat, podle toho, kolik máte zrovna mléka. Nejprodávanější barvy jsou bílá, černá, růžová, tělová. Pokud kupujete těhotenskou nebo kojící podprsenku, měly byste volit volnější košíčky. Během kojení se totiž dovnitř vkládají tampony, které zabraňují prosáknutí a případnému společenskému trapasu. Podprsenku byste měly nosit i v noci, protože prsou jsou těžká a díky ní tak zůstávají v pěkném tvaru. Kojící podprsenky můžeme doporučit značky jako jsou naturana, upavan, rosme, carriwell a další.

Jestliže jste se rozhodli koupit si kojící podprsenku, doporučujeme internetový obchod www.emanuela.cz Pokud máte rádi módu a blog, mrkněte na tento módní blogísek. Nově také stránky o spodním prádle značky Naturana. Rádi čtete? Vyzkoušejte zajímavý magazín pro ženy. Nyní jsou v kurzu kožené kabelky, malá inspirace je zde. Pokud chcete koupit jednodílné plavky, tak můžete také tady. Značkové spodné prádlo, podprsenky, nohavičky a mnoho iného nájdete u nášho partnera na Krasnazena.sk Zajímavou alternativou pro ženy s menstruací jsou menstruační kalíšky GynCup.